was successfully added to your cart.

Authorized Educational Partner

PRESSEMEDDELELSE

Mønske ShowIT Media, meddelte i dag, at de er blevet autoriseret uddannelsespartner fra Microsoft (AEP), ved at demonstrerer sin evne til at imødekomme de stadigt stigende behov fra Microsoft akademiske kunder i dagens dynamiske forretningsmiljø.

For at tjene en Microsoft AEP-godkendelse skal partnere gennemfører en test for at bevise deres niveau af akademisk licens og markedskompetence.

”Vi er super glade for at have bestået certificeringen som uddannelses Partner hos Microsoft. Vi har siden vi startede været dedikeret til at få sat Møn på IT landkortet og med vores seneste Certificering til uddannelsesmarkedet er vi godt på vej. Nu skal vi bare ud og vise at man ikke behøver være et stort dyrt konsulentfirma fra København for at kunne hjælpe uddannelsesinstitutionerne med at få det bedste ud af deres IT ressourcer.”
Udtaler Jonas Christoffersen, Ejer af ShowIT Media.

”Ved at blive AEP’er viser partnere, at de er engageret og uddannet til at levere Microsoft-akademiske produkter til uddannelsesmarkedet”, siger Anthony Salcito, vicepræsident for uddannelse til Microsoft Corp.’s verdensomspændende offentlige sektor.

”Denne tilladelse giver sammen med vores andre ddannelsespartnerinitiativer, vores partnere anerkendelse af deres ekspertise -og vores akademiske kunder den tillid, at de køber hos akademiske it-specialister.”

Leave a Reply