was successfully added to your cart.

Don’t Cry for Wannacry

By May 19, 2017IT Service

Hvorfor slås med Ransomware, hvis du kan blive fri for få midler?

Vores IT Service løsninger starter fra 39,- pr. måned så det er ikke prisen, som skal være undskyldningen for ikke at passe ordentligt på dine data.

En nyelig undersøgelse fra Forester omkring Datatab ved Cyberangreb i 2016, viste at 68% af datatab skyldtes brugerne. Det er primært dårlige passwords og meget lidt opmærksomhed på hvad man lave når man benytter virksomhedens PC’ere. Det er ikke fordi folk ikke vil, vi tænker bare ikke på det til dagligt og ledelsen i de fleste virksomheder snakker ikke om det, andet end at nu har man igen købt et eller andet dyrt system, som har fejlet.

Vi snakker med mange mindre virksomheder, som synes at 39,- om måneden pr. enhed er endnu en omkostning de ikke har brug for og ikke kan se hvad de skal bruge til.

Mit svar plejer at være: “Jeg kan godt se at det kan virke sådan, men lad os lige blive enige om, at det vigtigste virksomheder lægger inde med nu om dage er Data, Hvad gør i hvis I mister alle jeres data? Kunde data, data på medarbejdere, regnskabsdata? Det svarer jo lidt til at gå ud og købe en ny stor flot bil og så stille den midt i København med motoren tændt og nøglerne i bilen, fordi det tager for lang tid at slukke bilen når man lige skal ind og handle”

Leave a Reply