En praktisk tilgang.

Persondataloven er nok den mest overtrådte danske lov, måske bortset lige fra færdselsloven.

Den 25. maj 2018 slutter den 2 årige ”sunrise”-periode siden EU’s persondataforordning blev vedtaget. De 2 år der er gået, har vi selvfølgelig alle sammen brugt som vi skulle, på at forberede os og gøre os klar til at EU forordningen pr. 25. maj i år bliver håndhævet og har retsvirkning i Danmark.

Folketinget er i gang med at behandle en ny Databeskyttelseslov, som skal træde i stedet for den eksisterende Persondatalov og forhåbentligt bliver de også færdige til tiden.

Hvis man ikke tidligere har forholdt sig til Persondataloven eller arbejdet med Compliance, så kan det godt være en stor mundfuld, specielt for mange små og mindre virksomheder.

Derfor afholder ShowIT Media nu et heldags seminar med fokus på ”En Praktisk Tilgang” til Forordningen.

Vi bliver helt lav praktiske og hjælper jer i gang med at få styr på jeres data, så I kan danne jer et overblik og som en naturlig følge, få styr på den øvrige dokumentation, som netop er et krav i den nye forordning.

DATO & TID

14. Marts 2018 kl. 8-16

Fra 7:30 er der morgenmad og registrering

Vi kan love at I ikke bliver klar idag….
Eller i morgen.

Men vi kan give jer en god start.

Lokation

Johanneberg

Hjaletvej 51
4760 Vordingborg

Prisen

Prisen er 2.800,- ex. moms pr. deltager og inkl. materialer, morgenmad, frokost og kaffe og kage

Er I gået i gang?

Hvis ikke…

Så er det en god start, hvis man sætter sig ned og overvejer hvad man indsamler af data og hvorfor.

Nogle af de vigtigste elementer, at få på plads er

Risikoanalyse

Du skal have lavet en risikoanalyse over de persondata du indsamler.

Databehandleraftaler

Du skal sikre at du har en databehandleraftale, med alle dine databehandlere (Steder hvor du opbevarer oplysninger). Regn ikke med at der er noget de har styr på. Det er dit ansvar, at det er i orden.

Artikel 30 fortegnelse

Er en registrering af jeres behandlingsaktiviteter.
I skal have nogle nedskrevne faste procedure for hvordan I indsamler, registrerer og opbevarer persondata og hvordan I sletter dem når I ikke længere skal bruge dem.

Tilmelding

Tilmeld dig nu og reserver din plads.










Ved at sende denne udfyldte formular tilmelder du dig til vores arrangement.
Din plads er først reserveret, når den fremsendte faktura er betalt. Faktura fremsendes oftest inden for 1-2 hverdage efter du har sendt denne.