Intelligente Møderum eller undervisningslokaler

Lad os bare være ærlige og indrømme, at rigtig mange mødelokaler der ude ikke er helt optimale.

Et lærred som skal trækkes ned, med en pind med en krog for enden, men hvor er det nu lige pinden er blevet af? Så nu står du på tær og hopper på stedet, for at nå den lille ring der hænger under lærred.

Eller fjernbetjeningen til projektoren, som er blevet væk eller løbet tør for batteri og nu er du ved at kravle op på konferencebordet for at prøve at nå den store power knap på selve projektoren, eller du har fundet pinden fra før og prøver nu at bruge den til at ramme power knappen på projektoren.

Lyder det bekendt?

Rigtig mange top professionelle folk frygter ikke så meget for den præsentation de skal holde, men mere for om teknikken nu også virker i det mødelokale hvor de skal holde den. Der bliver under forberedelsen af præsentationen brugt meget energi på at tænke på ”hvad nu hvis…”. Energi man i stedet kunne bruge på at forberede sin præsentation. Hertil kommer så en masse spildtid når det så viser sig at teknikken ikke virker som den skal. Man bruger tid på at prøve, at løse problemet, man bruger tid på at finde nogen som måske kan løse problemet og man bruger tid på at prøve at finde et andet mødelokale som er ledigt. Alt sammen, mens den kunde eller chef eller hvem det nu er man skal præsentere for, tålmodigt sidder og venter.

Det er ikke just det bedste forhåndsindtryk at give.

Vores Intelligente møde lokaler kan tage mange former, hvad enten det er en traditionel projektor/lærred løsning eller det er med en skærm. Nøgle ordet er at der ikke er nogen fjernbetjeninger, som kan blive væk, eller ting man kan komme til at gøre forkert. Typisk bruger vi et panel på væggen, med en lille håndfuld forprogrammerede knapper, som kan bruges til at tænde, slukke og skrue op og ned for lyden.

Hemmeligheden bag vores knapper i forhold til så mange andre lignende installationer, er 2-vejs kommunikation.

De fleste steder, med mere end et lokale installere vi også Central Control, som betyder at du fra et hvilket som helst sted på netværket, er I stand til at styre dine møde lokaler. Det kunne være at slukke alle lokaler når I går hjem eller blot yde fjernsupport på betjeningen er knapperne.