Funktionallitet for pengene

Med vores Asterisk basserede telefon anlæg, kan selv små virksomheder få et telefonanlæg som store koncerner, med tusindvis af lokalnumre, ventemusik og kø’er. Pointen er, at der ikke er dyre tillægsomkostninger senere eller store månedlige beløb, som skal betales.

Hos dig eller os?

vi kan lave løsninger, fra det helt små til kæmpe stort.
Det hele kan stå hos dig, i jeres eget datacenter, eller det kan lægge hos os, ude i skyen, så I nemt har mulighed for at logge på, f.eks. fra hjemmearbejdspladser.

Fleksibilitet

Vi mener, at det er vigtigt at vi ikke bare sælger jer en hyldevarer, men at vi rent faktisk har en dialog og levere en løsning, som passer til jeres virksomhed og situation, som den er lige nu. Samtidig skal det være så smidigt, at anlægget nemt kan vokse med jeres virksomhed.

Hos ShowIT Media laver vi ikke faste kasser eller standardpakker.

Alle vores telefoni løsninger er skrædersyet til netop jeres virksomhed. Det betyder også at implementeringsfasen normalt er en lille smule længere end hvis man køber en internet basseret gør det selv løsning og opstartsomkostningen måske kan være en lille smule højere, men det betaler sig som regel hjem i form af meget store besparelser allerede på år 2. Samtidig giver det den fleksibilitet at løsningerne kan vokse med virksomheden og at man får en løsning som arbejder for dig og ikke en løsning, som du skal tilpasse dig.

For mange mindre virksomheder, er der mange penge at spare ved at kikke på sin telefoni løsning.

Vi står klar til at tage en helt uforpligtende snak omkring jeres muligheder, eller hvis I bare gerne vil høre noget mere om hvad IP telefoni kan tilbyde jer.

Kontakt os

Leave a Reply